Wat anderen zeggen


Erik Burghoorn

CEO PLM Solutions

Ik heb zijn boek in vrijwel een adem uitgelezen. Na het downloaden van de pdf ben ik erin begonnen (op de iPad ;-)) en eigenlijk niet meer gestopt. 
Boeiend verhaal van Flo met (uiteraard) voor mij maar vast en zeker ook voor andere ondernemers zeer herkenbare zaken. Mooie rode draad met de Reisplanner, het Kompas, de club van de wijze mannen die haar ondersteunen en de pragmatische informatie die naadloos in het verhaal is opgenomen. Wat ook mooi is dat het belang van de balans tussen de 3 domeinen, persoonlijk-privé-zakelijk, goed is weergegeven: als binnen deze 3 domeinen enige onbalans optreedt, heeft dat direct effect op het functioneren van de betrokkene. 


Ruud van de Garde
CEO Centric

Wim heeft als interim transitiemanager tijdens het transitieproces binnen Centric Information Engineering laten zien dat hij over een unieke set competenties beschikt: uitermate resultaatgericht, altijd in staat om tijdig de juiste vervolgstappen in het proces te zetten en het vermogen om op alle niveaus effectief te communiceren met de verschillende stakeholders in het veranderingsproces. Zijn bijdrage aan de succesvolle transitie was daarmee zeer waardevol. 


Bas Vermeulen, Creative Entrepreneur

Wim Is een geweldig enthousiaste coach, consultant en trainer. Met flair, humor en gevoel brengt hij in korte tijd direct toepasbare kennis over.


Dick Pouw

CIO TMG

Wim Kweekel heeft als adviseur bij de Telegraaf Media Groep een belangrijke bijdrage aan het resultaat gerichter maken van de ICT organisatie. Kenmerk was zijn goede samenwerking met alle betrokkenen, zijn deskundigheid die hij 'ten toon spreidde' en zijn persoonlijke commitment om het traject succesvol te laten verlopen


Rob de Vos
CEO Planning IT

Wim heeft mijn bedrijf ondersteund op het niveau van aandeelhouders/bestuurders en management team. Mijn bedrijf is gegroeid van een pioniersfase naar een volwassenheidsfase. In deze periode heeft Wim dit veranderingsproces ondersteund middels coaching, training en advisering op verschillende niveaus. De pragmatische en logische benadering heeft geresulteerd in een volledige acceptatie en resultaatgerichtheid van dit proces. Dit in combinatie met zijn prettige en doelgerichte persoonlijkheidJacques Ament

Vz RvB SDW Zorg

Tegen mijn verwachting in heb ik het recente boek van Wim, Boem! Voort, Eeen businessroman, bijna een een ruk uitgelezen. Hij laat op een luchtige manier mensen in de spiegel kijken om te ontdekken of ze de verschillende rollen voldoende scherp hebben voor zichzelf. Cruciaal is daarbij ook de nadruk die hij legt op het " werken in de organisatie" versus het " werken aan de organisatie". 
Ik heb zo al een paar mensen in gedachten, die ik zou willen attenderen op dit boek.


 

Arjan Evers

Owner Astralift

Ik hebde training succesvol Organiseren en managen mogen volgen bij Wim. Als mede eigenaar van Astralift heb ik met mijn achtergrond als techneut me nooit verdiept in de materie van managen dus vondt ik het nu tijd om hier eens verandering in te brengen. Na overleg heb ik besloten om deel te nemen aan de training. 
Ik moet zeggen dat Wim mij meer dan overtuigt heeft van het nut van deze training het was heet duidelijk en recht door zee op het doel af en daar hou ik wel van. Verder was het intensief maar wel altijd boeiend genoeg. Nu is het aan mij om het in de praktijk te brengen. 


Kai Kikkers

Director Duynie Feed NL

Wim geeft tijdens zijn training in relatief korte tijd een helder beeld over het inrichten van een organisatie en alles wat daar bij komt kijken. Door sprekende anekdotes en gevraagde input zijn reeds behaalde successen of valkuilen zeer herkenbaar en breder uit te leggen dan een opzichzelfstaand iets. De eenvoud van schema's / raamwerken hoe te werken aan je eigen organisatie en aan jezelf maakt de training van Wim goed inpasbaar. 
De manier van trainen is open, to the point en mensgericht. 
Durf je kritisch naar jezelf en eigen organisatie te kijken dan is een training van Wim daar een goede aanvulling op


Flip Houtman

CEO Ventus

Wim weet op een energieke en verfrissende wijze zijn toehoorders mee te nemen naar daar waar het echt om gaat: wat moet ik doen om echt te veranderen. Hierbij heeft Wim een hele goede mix gevonden tussen theorie en praktijk, niet in het minst door de enorme hoeveelheid werk, tijd en energie die in het ondersteunende materiaal is gaan zitten. Hiermee wordt het echter wel toepasbaar in de praktijk, dit in tegenstelling tot veel andere trainingen. Wim raakt de essentie en geeft tools en handvaten om morgen te beginnen.


Mark van Dijk

CEO Flyct

Ik geef deze aanbeveling graag naar aanleiding van het boek van Wim, Boem! Voort! . Dit boek geeft een zeer practische uiteenzettingen van de dagelijkse problemen van managers en DGA´s. Het leven wordt overzichtelijk en begrijpelijk na dit boek! Mis dat niet!


Lex Geurts

New Business Director

SBS

 

Wim heeft mij geholpen bij het verder professionaliseren, inrichten en opzetten van mijn Salesunit. Maximaal resultaat met minimale inspanningen. Zijn (management) ervaring is soms te simpel voor woorden maar heeft wel geleid tot verder groei van zowel mijn afdeling als mijzelf.


Peter Schoof

Directeur Hersenstichting

Wim is een inspirerend en creatief leider die zijn leiderschapskwaliteiten op uitstekende wijze kan overbrengen.Wim is een peoplemanager. Hij heeft humor en kan je op het verkeerde been zetten. Hij heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn organisatie!Kees van Schaik

Familiebedrijf Van Schaik

 

Wim heeft ons laten zien welke basis er moet liggen om een succesvolle ondernemening te hebben. Contrete handvatten om het bedrijf aan "op te hangen".